Tre innlegg på tre dager….

Publisert: 19. april 2012 i Uncategorized

… skulle tro jeg har blitt en slags rosa-blogger. Eller; jeg er redd for det. Jeg mener å huske at det til og med kom et par slengkommentarer om det på jobben i dag. Men; det er ikke så rart at jeg er litt ivrig på å oppdatere bloggen. Jeg skjønner at Emilie (http://www.voeblogg.no/) og Caroline (http://fotballfrue.no/) oppdaterer bloggene sine hele tiden – man blir jo fort revet med. Jeg har faktisk hatt 300 treff på denne bloggen på bare tre dager. Solbrillesmilefjææs. Jeg tipper at det ikke går mange ukene før Se & Hør prøver å selge agurknytt nummeret av bladet sitt med overskriften «Blogg-kongen og hans to prinsesser: Bjørn, Emilie og Caroline».

Min prinsesse er imidlertid Tale. Og dronninga er jo da nødvendigvis være Tale sin mor. Og i dag matet dronninga prinsessa som satt på sin hvite IKEA-trone da jeg kom hjem. Fisk. Stakkars jente. Selve matinga gikk greit, men da vi omsider skulle legge prinsessa i nystrøket sengetøy kom reaksjonen. Hun lå jo nærmest å rykket i senga. Det er jo begrenset hvor mye rykking hun får til da, for hun er tjoret godt fast i senga. Uansett; hun skrek så mye at vi måtte ta henne opp. Og heldigvis var det mamma’n som kom til unnsetning og bandt løs Tale, før ikke før var hun kommet opp av senga – så kastet hun opp. I hånda til dronninga. I hånda! Det er bare en mor som aktivt prøver å fange spy med hånda. Det gjør ikke pappa’n her i huset i alle fall. Da lar vi det heller gå ut over gulvet, så vasker «vi» det opp etterpå..

Årsak til oppkast: Innbildt fisk- og skalldyrallergi. Arvet fra sin far. Eva mener selvsagt at det ikke er mulig å arve en innbildt allergi, men beviset fikk vi altså i dag. Jeg hadde den siste av to dager med prosjektgruppa mi i dag – før pappapermisjonen altså.. og vi hadde leid møterom på et hotell i byen. Jeg varslet hotellet tidlig på dagen om at jeg hadde innbildt fisk- og skalldyrallergi. «Ah.. så du liker ikke fisk?» sa damen i resepsjonen. Jeg nikket, og hun fulgte opp med følgende spørsmål «… men kjøtt går bra?«. Da sa jeg som sant var; at så lenge maten ikke har levd i vann så er det greit. Det er første gang jeg har fått en resepsjonist til å få latterkrampe… Med andre ord: Både Tale og jeg har hatt en allergi-opplevelse i dag. Det er neppe tilfeldig. Hun har arvet det fra sin far.

Siste dag med gjengen på jobb i morgen. Vi feirer med burger til lunsj. Som vanlig. Det er fredag!

kommentarer
 1. oep sier:

  Pappaperm er ferie, det kan jeg skrive under på. Min siste permisjon var endog dobbelt ferie, jeg hadde to små som kunne gjøre alt arbeidet i huset. Barnearbeid er kommet for å bli!

 2. Frode sier:

  Spørsmål: Hvordan stiller du deg til frosk (f.eks. -elår) som mat? Den vil jeg si er et tvilstilfelle… Hva med diverse fugl (f.eks. and, gås, svane) som mer eller mindre lever PÅ vann?

  • kopbjo sier:

   Hehe. Godt spørsmål. Jeg har aldri spist frosk. And har jeg prøvd, og det var ikke det helt store. Med andre ord tror jeg at jeg kan gradere allergien min. Jeg har innbildt hyperallergi mot det som lever i/under vann, og lett innbildt allergi mot det som lever PÅ vann…

 3. Julez sier:

  Altså, Bjørn, rosablogging krever bilder! Altfor lite bilder på denne bloggen din. Dagens antrekk f eks, det er obligatorisk – da selvfølgelig både kongens og prinsessas antrekk. Og gjerne dronningas før hun stormer ut av døra om morgenen 😉

  • kopbjo sier:

   Ok – takk for tipsene. Skal si du vet mye om dette, Julez? Har du en blogg jeg ikke vet om?

   Jeg må vurdere nøye hvilken retning jeg ønsker å ta med denne bloggen, skjønner jeg…

 4. B-A sier:

  Enig med Julez!

  Vi krever bilder fra trille-turer! Jeg foreslår som tema – Tale tar planken! med kule bilder hvor Tale tar planken på forskjellige (trygge) steder rundt om i byen.

  • kopbjo sier:

   Hehe! Jeg skal se om jeg ikke klarer å få lagt ut noen bilder etterhvert. Det er viktig å høre på leserne sine har jeg hørt..!(?) Eller «followers» heter det på fagspråket tror jeg… (stemmer ikke det, Julez?)

   Jeg regner med at du kan komme med gode råd underveis, B-A. Du har jo erfaring så det holder når det kommer til det å bo sammen med jenter..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s