Dag 12: Min datter, strutsen!

Publisert: 5. mai 2012 i Uncategorized

I dag er det av en eller annen grunn svært lite å rapportere. Dagen startet som vanlig, om enn litt tidligere enn de foregående dagene. Det var liv i dattera kvart over åtte i dag, og det er strengt tatt i tidligste laget for en hardarbeidende mann i pappapermisjon. Etter å ha øvd litt på å stå i senga var imidlertid den lille familien klare for å stå opp.

Første del av dagen gikk med til å eksponere de allerede solbrente voksenkroppene for mere sol, i håp om at vi snart skal bli immune. Barnekroppen ble innsmurt med faktor 50, solhatt og solbriller. Solbriller på små barn er forøvrig ikke vanlig i Spania. Og i alle fall ikke i Norge. Vi har med andre ord fått mye oppmerksomhet for Tale sin bekledning mens vi har vært her nede.

Vi bestemte oss for å la Tale prøve seg i svømmebassenget i dag. Nå har vi vært her snart en uke, og dattera er tross alt snart året – så det er strengt tatt på tide både på den ene og andre måten. Allerede før vi hadde kommet oss ut i bassenget begynte Tale å kravle i armene til pappa og ville ned og leke i vannet. Det fortsatte også etter at vi hadde kommet oss uti det 29 grader kalde vannet. Hun vil nemlig ikke bli holdt fast. Og hun tror at hun kan svømme. Tro meg; det kan hun ikke.

Jeg tror forøvrig at Tale slekter litt på strutsen (ja, fuglen som ikke kan fly – men som løper veldig fort). Hun valgte nemlig å stikke hodet i vannet et par ganger mens vi holdt på med svømmetreningen for unikumet vårt. Hun dyppet regelrett hodet i vannet, bare for å ta det fort opp igjen med et uforglemmelig sjokkert ansiktsuttrykk. Så hostet hun litt, og «svømte» videre.

Del to av dagen tilbragte vi på et kjøpesenter i nærheten. Far og datter løp desperat rundt for å finne bursdagsgave til mor, som har bursdag i morgen. Hun blir 29 i år igjen. Skal forresten hilse fra Eva og si at hun gjerne mottar bursdagshilsen på sms fra kjente og ukjente – telefonnummeret er 98 40 25 80. Vi klarte heldigvis å raske med oss en liten ting; så får vi håpe at hun blir noe i nærheten av fornøyd i morgen.

Dagens konklusjon: 27 grader i lufta. 29 i bassenget. Ferie!


Resultat til nå:

Feriedager: 11
Ikke-feriedager: 1

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s