Dag 36 & 37: Ferie, ferie, ferie!

Publisert: 29. mai 2012 i Uncategorized

Det kommer dessverre ikke noen innlegg fra dag 36 og 37 av pappapermisjonen min, grunnet en avtale med San Miguel. Vi startet møtet for noen timer siden, og det ser ut til at det trekker ut i de små timer.

Jeg kan imidlertid nevne at Tale sin velutviklede venninne Mia har fått lov til å bruke smokk. I alle fall ved visse anledninger. Som for eksempel når hun er litt urolig ved lunsjbordet når vi spiser ute. Eller når hun sutrer i bilen på langtur. Og dette til tross for at foreldrene har uttalt at Mia er for stor til å bruke smokk.

I tillegg er det én episode som er verdt å få ned på papiret. Når Eva og jeg skulle legge oss i går kveld, ville vi se litt på Tale før vi la oss.Sånn som stolte foreldre gjør. Årsaken var forsåvidt at Tale lå med hodet mellom bena oppå dyna si, og det så virkelig komisk ut! Og Tale hadde tydeligvis merket at vi kom inn, for hun ble litt urolig og satte seg opp i senga. Før hun la seg ned. Riktig vei. Men da havnet ansiktet til prinsessa oppå smokken, noe hun tydeligvis merket og begynte febrilsk å lete etter denne med hendene. Hun fant smokken til slutt – satte seg opp igjen – og åpnet øynene såvidt. Så begynte hun forsiktig å snu på smokken til hun fikk den riktig vei, før hun førte den rett inn i munnen sin. Og smokken var knapt i munnen før hun bikket igjen – denne gangen ned mot føttene igjen – og landet med et brak oppå dyna. Med hodet mellom benene. Med smokk i munnen. Og sov. Godt.

Fiffig!

Konklusjon begge dager: Ferie


Resultat til nå:

Feriedager: 36
Ikke-feriedager: 1

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s